Сара Джесика Паркър отдаде своеобразен почит към покойния си приятел

...
Сара Джесика Паркър отдаде своеобразен почит към покойния си приятел
Коментари Харесай

Как Сара Джесика Паркър почете покойния си колега Уили Гарсън в Просто ей така

Сара Джесика Паркър отдаде самобитен респект към починалия си другар и сътрудник от " Сексът и градът " Уили Гарсън. Актьорът се превъплъти в облика на обичания на почитателите воин Станфорд Блач и се включи в три епизода от първия сезон на " Просто ей по този начин ".

" Просто ей по този начин " се завръща през юни

С 11 нови епизода

Участието на Гарсън обаче бе прекъснато поради неочакваната му гибел през септември 2021 година Той умря на 57-годишна възраст от рак на панкреаса. Впоследствие излиза наяве, че се е подлагал на лекуване, само че като цяло е пазел болестта си в загадка.

И макар че Уили към този момент го няма, героят му Станфорд Блач продължава да живее в " Просто ей по този начин ". Той е упоменат от екранната си най-хубава другарка Кари Брадшоу в премиерата на сезон 2 на сериала, който публично се появи на вчерашния ден, 22 юни, в платформата на HBO Max.

Когато дизайнерът на роклята на Кaри за Met Gala, идва в жилището ѝ, с цел да ѝ помогне да се приготви, прави комплимент на кимоното, което Брадшоу е облякла. Тогава Кари изяснява, че е подарък от нейния другар Станфорд, който го е изпратил от Япония.

Според сюжета на първия сезон на, Станфорд се развежда със брачна половинка си Антъни Марентино (Марио Кантоне) и се реалокира в Азия.

Сценаристът и режисьор Майкъл Патрик Кинг изяснява пред People за какво е желал да резервира Станфорд в сериала. " Мисля, че е значимо да запазим героите, макар трагичните действителни условия ", безапелационен е Кинг.

68-годишният режисьор се е погрижил и Саманта Джоунс (Ким Катрал) да остане част от историята на сериала. Ето за какво Шарлот Йорк (Кристин Дейвис) загатва за нея в още първите минути на премиерата на сезон 2.

Въпреки това даже самият Кинг не можа да повярва, когато 66-годишната Катрал въпреки всичко реши да се появи в продължението на " Просто ей по този начин ", откакто изрично бе завила, че не желае да играе героинята още веднъж.
 Саманта Джоунс се завръща в
Условията на Ким Катрал да взе участие в " Просто ей по този начин "

Ще се съберат ли Кари и Саманта на екран

" Не знам какво точно се случи. Може би някаква магия ", споделя Майкъл Патрик. " Не знам дали това е заслуга на почитателите. Може би цялата тази позитивна сила към сериала е трансформирала решението на Ким ".

Кадърът с Катрал ще се появи на финала на сезон 2 на " Просто ей по този начин ", когато Саманта ще организира телефонен диалог.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР