Сара Брайтман изнесе зашеметяващ спектакъл в зала 1 на НДК,

...
Сара Брайтман изнесе зашеметяващ спектакъл в зала 1 на НДК,
Коментари Харесай

Сара Брайтман омая публиката в НДК

Сара Брайтман изнесе замайващ театър в зала 1 на НДК, който продължи над два часа. Концертът бе част от международното турне на световноизвестното сопрано, почнало през ноември 2018 година в Южна Америка и включващо над 120 концерта на пет континента през тази и предходната година.

Фенове от разнообразни националности се любуваха на осъществяването й, съпроводено от множество светлинни и театрални резултати. Брайтман омайност залата със своя вокален диапазон от три октави, а на всеки две-три изпълнения сменяше блестящите си рокли и излизаше с корона на главата, съответстваща на тоалета. Публиката въодушевено я аплодираше още от първите ноти на всяка последваща ария.  В репертоара бе включена и осъвременена интерпретация на “Time To Say Goodbye ” - с нов текст, който самата Брайтман бе написала. В концерта взеха присъединяване част от музикантите и хорът на Софийската филхармония. Певицата неколкократно показа какъв брой е щастлива, че още веднъж пее на българска сцена.

Сара Брайтман има над 30 милиона продадени албума по целия свят. Тя е единственият актьор, който по едно и също време оглавява класацията на " Билборд "  и за класическа, и за попмузика. Носител е на повече от 180 златни и платинени награди в над 40 страни. Всеки  от албумите на изпълнителката - Eden, La Luna, Harem и Symphony, е оглавявал международните музикални ранглисти и е съпроводен със международно турне. Тя е взела участие на влиятелни събития като откриването на Олимпийските игри в Барселона през 1992 година, концерта в памет на принцеса Даяна през 2007 година и Олимпийските игри в Пекин през 2008-а.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР