Сър Ричард Брансън е известен най-вече с безбройните си бизнес

...
Сър Ричард Брансън е известен най-вече с безбройните си бизнес
Коментари Харесай

Ричард Брансън ще предлага луксозни и здравословни круизи

Сър Ричард Брансън е прочут най-много с безбройните си бизнес инициативи за милиарди долари, които обгръщат значително разнообразни промишлености. Британецът обаче наподобява е решил да навлезе в нова ниша, в която да разгърне филантропския си обсег .

 Ричард Брансън дами двойки на острова си
Ричард Брансън дами двойки на острова си

Милиардерът като сватовник

През 2020 година следва в международния океан да стартира да плава първият по рода си круизен транспортен съд, предопределен единствено за възрастни. В него, за жалост, акцентът няма да е върху занимания за пълнолетни.

" Алената лейди " е първият транспортен съд на Virgin Voyages, най-новата компания на Брансън, и ще има за цел да предложи на пасажерите си невиждано до в този момент в този формат здравословно прекарване.



Цялата стратегия на круиза се върти към особено проведени йога сесии, медитации, фитнес извършения, здравословно хранене и други хипстърски недостатъци.

Не чакаме обаче палубите и каютите да са цялостни с комерсиални хипита, а от персони с дълбоки джобове, тъй като по всичко проличава, че става дума за услуги от доста висока класа.



От специфични ложи с 360-градусова панорама, през усамотени палуби за йога, та чак до писта за тичане и каране на скейтборд - " Алената лейди " наподобява като извънредно съвременен и добре обмислен ашрам.



Корабът разполага и с басейни за хидротерапия, зала за кални бани и солна стая, кварцови кревати и ледени басейни.

 Малките стъпки във войната с пластмасата
Малките стъпки във войната с пластмасата

Starbucks, McDonald`s и още

Освен децата, на борда са неразрешени и каквито и да е пластмасови съдове или аксесоари за еднократна приложимост.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР