Сър Пол Маккартни оповести, че на 7 септември ще излезе

...
Сър Пол Маккартни оповести, че на 7 септември ще излезе
Коментари Харесай

Сър Пол Маккартни не мисли за пенсиониране

Сър Пол Маккартни оповести, че на 7 септември ще излезе 17-ият му соло албум "Egypt Station ", съобщи CNN. Бившият бийтълс го разказа като музикално странствуване и разкри, че две от включените в диска песни са озаглавени "Come On to Me " и "I Don't Know ".

За излизането на диска сър Пол се е осланял на остаряла идея на The Beatles, защото въпросните две песни съставляват сингъл с двойна страна А. През 1965 година същото за пръв път бе направено от групата с "Day Tripper/You Can Work It Out ".

Предишният диск на Маккартни "New " излезе преди 5 години. Легендарният музикант разгласи на уеб страницата си, че заглавието "Egypt Station " е заимствано от едноименна картина, която той е нарисувал, и че то подканя към пътешестване в безчет музикални територии.



"В "Egypt Station " всяка ария е като обособена спирка - разясни той. - Това ни оказа помощ да структирираме концепциите си за песните. Сякаш музиката идва от място, което съм сънувал. " Първата и последната комбинация са инструментални и са озаглавени "Station I " и "Station II ".

Новият албум включва също песните "Happy with You ", "People Want Peace " и "Despite Repeated Warnings ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР