Сър Линдзи каза, че политиците трябва да работят много тясно“,

...
Сър Линдзи каза, че политиците трябва да работят много тясно“,
Коментари Харесай

Председателят на Камарата на общините Линдзи Хойл призовава депутатите да се „отнасят по-добре един към друг“, след като торите се оттеглят поради опасения за безопасността

Сър Линдзи сподели, че политиците би трябвало да работят „ доста тясно “, с цел да „ защитят демокрацията “ и „ да обезпечат хората, които не Не споделяйте нашите полезности, които в никакъв случай няма да бъдат сполучливи “, цитирайки убийствата на Джо Кокс и сър Дейвид Еймъс като трагични събития, които „ сплотяват Народното събрание, обединени, че в никакъв случай няма да се поддадем на тероризма, нито ще се поддадем на заканите “.

Сър Линдзи говореше в светлината на решението на депутата Майк Фрийър да се отдръпна от политиката на идващите избори заради закани, които е получил - в това число палеж на неговия изборен офис през декември.

p> Г-н Фрийър, деец министър от торите и народен представител от Финчли и Голдърс Грийн, направи известието, откакто избегна да бъде погубен „ от кожата на зъбите ми “.

Най-новото в политиката: Рейчъл Рийвс дава обещание налози

Министърът на правораздаването е изправен пред поредност от смъртни закани и е бил цел на Али Харби Али – индивидът, който намушка до гибел народен представител от Саутенд Уест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР