Сър Кийр Стармър ще обещае в понеделник да не отваря

...
Сър Кийр Стармър ще обещае в понеделник да не отваря
Коментари Харесай

Лейбъристите няма да „завъртят крановете на разходите“, Стармър обещава

Сър Кийр Стармър ще обещае в понеделник да не „ отваря крановете на разноските “ в явен сигнал, че няма да анулира плануваните съкращения на разноските на торите.

Лидерът на лейбъристите ще упорства, че е подготвен да се изправи против депутатите от левицата в своята партия, откакто ги разгневи с възхвалата си за Маргарет Тачър.

В тирада за стопанската система, Сър Кийр ще нападна консерваторите с „ високи налози “ и ще се зарече да бъде „ безсърдечен, когато става дума за рационално харчене на всеки паунд “.

Той ще се опита да отблъсне офанзивите на торите, че лейбъристите биха били безразсъдни с обществените финанси като дава обещание да трансформира по-високия напредък в своя „ фикс идея “.

Лидерът на Лейбъристите ще упрекна Риши Сунак, че е следил интервал, „ по-лош от 1970-те “ и създавайки „ големи ограничавания “ за това какъв брой пари са налични.

„ Всеки, който чака ново лейбъристко държавно управление бързо да отвори кранчетата на разноските, ще бъде отчаян “, ще каже той. „ Растежът е в застой, а обще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР