Сър Елтън Джон защити херцога и херцогинята на Съсекс във

...
Сър Елтън Джон защити херцога и херцогинята на Съсекс във
Коментари Харесай

Няма да повярвате кой плаща разходите на Меган и Хари

Сър Елтън Джон отбрани херцога и херцогинята на Съсекс по отношение на това, че са употребявали частен аероплан, като разкри, че той е платил за полета на двойката и сина им Арчи, с цел да могат двамата да имат " високо равнище на по този начин нужната им отбрана ". В формалния си " Facebook " профил той съобщи, че има потребност да отвърне на " безмилостните и погрешни " нападки по отношение на двойката, написа dnevnik.bg.

Принц Хари и Меган бяха обект на голям брой рецензии поради обстоятелството, че в границите на 11 дни са употребявали 4 полета с частен аероплан, вместо да летят с постоянни полети, изключително откакто за покровители на тематиките за битка със замърсяването на околната среда. От Бъкингамския замък са отказали да разясняват обстановката, добавя " Гардиън ".

Джон написа, че той персонално е имал грижата да се увери, че полетът ще е въглеродно безпристрастен, като е направил " съответния принос " във фонд за въглеродни боклуци.

" Дълбоко съм смутен от днешната изкривена и злонамерена информация в пресата по отношение на частния престой на херцога и херцогинята на Съсекс в дома ми в Ница предходната седмица ", споделя той.

В изказването си той написа още, че майката на принц Хари - принцесата на Уелс Даяна, е била една от най-близките му приятелки и че изпитва надълбоко възприятие на дълг да пази Хари и фамилията му от " ненужния напън на пресата, съдействал за ненавременната гибел на Даяна ".

" След натоварена година, в която продължиха работата и отдадеността си за щедрост, Дейвид и аз искахме младото семейство да има своята частна отмора в сигурността и спокойствието на нашия дом ", споделя още изпълнителят и добавя, че той е заплатил за частните им полети, и то за тяхната отбрана.

Джон прикани пресата да престане с " безмилостните си и погрешни убийства по своя темперамент, които нечестиво прави всеки ден ".

Певецът пя на погребението на Даяна през 1997 година, когато извърши особено модифицирана по мотива версия на песента Candle In The Wind. Той бе и измежду гостите, поканени на сватбата на Хари и Меган в Уиндзор предходната година.

Пътуването на кралската двойка до Ница и надлежно дома на Джон се случва, откакто преди този момент двамата са пътували до Ибиса, където да отбележат 38-ия рожден ден на херцогинята.

В понеделник Хари и Меган разгласиха откъс от архиепископа Дезмънд Туту в профила си в Инстаграм, който гласи: " Правете по малко положително, където сте. Именно тези дребни частици доброта, събрани дружно, превземат света. "

В отговор те получиха голям брой положителни мнения, само че немалка част бяха и сериозни точно по отношение на потреблението на частни самолети.

Херцогът на Съсекс постоянно приказва за вредите, които хората нанасят на околната среда. Миналия месец в Инстаграм профила си той написа: " Едва в този момент започваме да виждаме и да разбираме вредата, която нанасяме. Със 7,7 млрд души, които обитават тази Земя, всеки избор, всеки отпечатък, всяко деяние са от голяма важност. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР