Сър Елтън Джон си е купил “един тон свещи с

...
Сър Елтън Джон си е купил “един тон свещи с
Коментари Харесай

Елтън Джон купи 1 тон свещи с интимното ухание на Гуинет Полтроу

Сър Елтън Джон си е купил “един звук ” свещи с аромат на вагината на Гуинет Полтроу, заяви парфюмеристът на актрисата Дъглас Литъл. Той оказа помощ на Полтроу при започване на януари да направи скандалния мирис, който мирише на интимните й елементи.

47-годишната актриса сътвори свещта с наименованието „ Тази мирише на моята вагина “, която се продава в нейния онлайн магазин. При промоцията на новия артикул актрисата разкри, че ароматите на цитрус, бергамот и кедър допълват цялостния образ на свещта.
Свещта е основана на подбив, както е написано и в описанието на продукта, което гласи: “Тази свещ стартира като смешка сред парфюмериста Дъглас Литъл и персоналния ми доктор – двамата работеха върху мирис, когато персоналният ми доктор избухна и сподели, че комбинацията от ароматите “Ъ-ъ ….. миришат на вагина ”. От смешка, концепцията се трансформира в смешна, луксозна, секси и красива непредвидена композиция на аромати ”, споделя самата Полтроу.
При тестовия интервал преди две седмици свещта е била продадена за часове.

Гуинет, която основа своя онлайн магазин Goop през 2008 година, постоянно попада в хрониките за ексцентрични оферти, откакто преди време пусна за продажба златен вибратор на стойност 15 000 $ и вагинални нефритови яйца.
Миналата година пък скандализира обществеността, откакто предложи садо-мазо кожен костюм на стойност 786 $, който върви в комплект с черен кожен бич за 300 $.
72-годишният сър Елтън Джон е платил по 75 $ за свещ, като точната численост закупени артикули не се загатва.
“Сър Елтън е един от многото, които желаят да помиришат интимните елементи на Полтроу. Той си купи ужасно доста от тях и ги е поставил на всички места в дома си ”, споделя Литъл.
Ароматната свещ се продава в онлайн магазина на актрисата – Goop. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР