Сър Елтън Джон ще пее на тазгодишната церемония за раздаването

...
Сър Елтън Джон ще пее на тазгодишната церемония за раздаването
Коментари Харесай

Елтън Джон ще пее на Оскарите

Сър Елтън Джон ще пее на тазгодишната гала за раздаването на премиите „ Оскар “ на 9 февруари. От Академията на филмовите изкуства и науки публично оповестиха, че музикантите с номинация за най-хубава истинска ария ще се качат на сцената за осъществяване онлайн.

Сър Джон ще изпее шлагера си от „ Бохемска рапсодия “ „ (I`m Gonna) Love Me Again “, Синтия Ериво ще извърши „ Stand Up “ от „ Harriet “, в който тя и играе основната роля, Идина Мензел – „ Into the Unknown “ от най-касовата анимация на всички времена „ Замръзналото кралство 2 “, в която тя още веднъж озвучава Елза, Ранди Нюман ще изпее „ I Can`t Let You Throw Yourself Away “ от „ Играта на играчките 4 “, а Криси Мец ще извърши шлагера на Даян Уорън от „ Breakthrough “ – „ I`m Standing with You “.

Това е третата номинация за „ Оскар “ за Елтън. През 1995-а той за първи път печели златото за най-хубава истинска ария за „ Can You Feel the Love Tonight “ от „ Цар Лъв “. Ериво също по този начин взе участие в конкуренцията за най-хубава актриса. Нюман до в този момент има две награди за най-хубава истинска ария от Академията – за „ If I Didn`t Have You “ от „ Таласъми ООД “ и „ We Belong Together “ от „ Играта на играчките 3 “.

На идната гала специфичен посетител ще бъде Ахмир Томпсън „ Questlove “ от групата, носителка на „ Грами “ „ The Roots “, която от няколко години свири във „ Вечерното шоу с Джими Фалън “. Също по този начин ще има и специфичен оркестров откъс, дирижиран от Аймиър Нун, отдаден на саундтраците, номинирани за най-хубава кино музика. Така тя ще стане първата жена диригент в историята на Оскарите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР