Сър Елтън Джон предоставя постоянна подкрепа на херцога и херцогинята

...
Сър Елтън Джон предоставя постоянна подкрепа на херцога и херцогинята
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган подкрепяни от Елтън Джон за абдикацията

Сър Елтън Джон дава непрекъсната поддръжка на херцога и херцогинята на Съсекс, служейки като тяхна опора, до момента в който те се пробват да преразгледат ролята си в английското кралско семейство.

Известният британски артист и създател на песни сър Елтън Джон явно е оказал поддръжка на принц Хари и Меган Маркъл, до момента в който двойката се пробва да се откаже от ролята си в Британската монархия, оповестява Daily Star.

Според вестника, двойката очевидно е споделила на сър Елтън за проектите си още преди да са уведомили кралицата, до момента в който доближен на Хари и Меган твърди, че артистът приказва с тях " всеки ден " и на процедура е " ентусиазъм, съвсем " майчинска " фигура " за двамата.

" Те взеха решението си сами, само че той е рамо, на което да се облегнат и слушат, до момента в който те приказват за своите проекти " , изясни източникът на вестника. „ Той е непрекъсната опора, изключително на Меган и е доста угрижен и за двамата “.

Източник, непосредствен до артиста, също сподели, че сър Елтън е бил " опората " на Хари и Меган и че той " в никакъв случай няма да им каже какво да вършат, той са ги слушал и подкрепял ".-->

Вестникът също по този начин показва, че сър Елтън Джон е бил " другар " на починалата майка на Хари, принцеса Даяна и че херцогът и херцогинята на Съсекс беседват с него " всеки ден от месеци ".



Това разобличаване идва, в миг, в който кралица Елизабет свика среща на фамилията, която ще се организира на 13 януари в имението Сандрингам. На нея нейно величество, принц Чарлз, принц Уилям и принц Хари (очаква се Меган Маркъл да се причисли към събирането посредством конферентен диалог, " в случай че разликата във времето разрешава " ) ще обсъдят създалата се обстановка. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР