Сър Елтън Джон подкрепи американския актьор Джордж Клуни, който призова

...
Сър Елтън Джон подкрепи американския актьор Джордж Клуни, който призова
Коментари Харесай

Елтън Джон подкрепи Джордж Клуни за бойкот на хотелите, собственост на Бруней

Сър Елтън Джон поддържа американския артист Джордж Клуни, който прикани за протест на хотелите, благосъстоятелност на Бруней, откакто управляващите в кралството вкараха смъртно наказване за еднополовите връзки, оповестява „ Скай нюз “.

 © фотография: АРХИВ
Законите в югоизточното азиатско кралство, които ще влязат в действие на 3 април, плануват ликвидиране с камъни или пердах с бич до гибел за всеки, приет за отговорен в прелюбодейство или хомосексуална връзка.

Сър Елтън похвали Клуни „ за ясната му и твърда позиция против анти гей дискриминирането и фанатизма, който е обхванал Бруней – страна, в която хората с нетрадиционна полова ориентировка са преследвани – като бойкотира хотелите на султана на Бруней “.

Here are the hotels to boycott:

The Dorchester, London
45 Park Lane, London
Coworth Park, UK
The Beverly Hills Hotel, Beverly Hills
Hotel Bel-Air, Los Angeles
Le Meurice, Paris
Hotel Plaza Athenee, Paris
Hotel Eden, Rome
Hotel Principe di Savoia, Mi

Elton xx
— Elton John (@eltonofficial) 30 март 2019 година
Британският артист разгласява в персоналния си профил в Туитър лист с хотели, благосъстоятелност на монархията посредством Брунейската капиталова организация, измежду които е и известният хотел „ Дорчестър “ в Лондон.

Бруней се ръководи по законите на Шариата от 2014 година и султанът на страната, който е един от най-богатите хора на планетата, има висшата власт.
 ​Елтън Джон: Спирам с турнетата, с цел да се отдам на фамилията ​Елтън Джон: Спирам с турнетата, с цел да се отдам на фамилията
През последните години сър Елтън Джон неведнъж е намеквал, че желае да се отдръпна и да се отдаде напълно на грижите за двамата си синове – 7-годишни...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР