Сър Джим Ратклиф ще пробяга Лондонския маратон за осми път

...
Сър Джим Ратклиф ще пробяга Лондонския маратон за осми път
Коментари Харесай

Сър Джим Ратклиф е изправен пред дилемата на Манчестър Юнайтед, тъй като Лондонският маратон представлява огромен проблем за плановете му

Сър Джим Ратклиф ще пробяга Лондонския маратон за осми път в неделя - само че съсобственикът на Манчестър Юнайтед би трябвало да обръсне парче от персоналния си връх, в случай че желае да направи началото на полуфиналите на ФА Къп на Уембли.

71-годишният футболист бягаше солидно 4:32 предходната година, макар че имаше слаб сухожилие. И Ратклиф ще би трябвало да приключи предизвикването от 26,2 благи доста по-бързо, в случай че желае да стигне до Уембли, преди тимът на Ерик загар Хаг да стартира конфликта си с Ковънтри.

Маратонът стартира в 10 сутринта - шефът на INEOS евентуално ще тръгне няколко минути по-късно, зад по-бързите състезатели - и полуфиналът на ФА Къп беше изместен за 15:30 ч. по съвет на полицията.

Това ще остави на Ратклиф по-малко от час, с цел да се възвърне от напъните си, с цел да стигне до мястото си в ложата на шефовете на Уембли. А множеството затворени пътища би трябвало да създадат пътуването от 10 благи от мола още по-трудно от естественото.

Директорът на надпреварата по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР