Сър Дейвид Джейсън си припомни как той и колегата му

...
Сър Дейвид Джейсън си припомни как той и колегата му
Коментари Харесай

Сър Дейвид Джейсън създаде „огромна кавга“ с Никълъс Линдхърст в снимачната площадка на BBC Only Fools and Horses

Сър Дейвид Джейсън си напомни по какъв начин той и сътрудника му Никълъс Линдхърст оставиха шефовете на Only Fools and Horses да „ треперят в ботушите “.

Актьорът, който е прочут с ролята си на Дерек „ Дел Бой “ Тротър в The Only Fools and Horses, си спомни времето, когато той и Никълъс провокираха възторг на снимачната площадка. Николас изигра нещастния по-малък брат на Дел Бой, Родни Тротър, до момента в който сериалът вървеше от 1981 до 2003 година Дейвид, на 83 години, в този момент показа какво е било да работиш на снимачната площадка.

Той си спомни: „ Един ден Ник и Бях в нашата доста дребна каравана на място. На всички ни беше писнало, тъй като нищо не се случваше, тъй че Ник и аз казахме: „ Защо не спретнем голям скандал и вие можете да изскочите и да кажете, че си тръгвате, а аз да извикам на казваш в никакъв случай повече да не се връщаш. "

„ Никога не желая да работя с теб “, продължи той. " Целият екип беше вцепенен. Минаха пет минути и продуцентът и режисьорът пристигнаха да ме видят и трепереха в ботушите с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР