Сър Антъни Хопкинс се превърна в най-възрастният актьор, получил награда

...
Сър Антъни Хопкинс се превърна в най-възрастният актьор, получил награда
Коментари Харесай

Антъни Хопкинс от Уелс: На 83 години не очаквах да получа "Оскар"

Сър Антъни Хопкинс се трансформира в най-възрастният артист, получил премия " Оскар ", след оценката за най-хубав артист в основна мъжка роля за присъединяване си във кино лентата " Бащата ". Името на Антъни Хопкинс бе последното, произнесено на 93-тата гала по връчване на влиятелните оценки от Хоакин Финикс, който разгласи номинираните и печелившия артист в тази категория.

83-годишният Хопкинс показа пост в своя профил в инстаграм. В него той благодари на Академията за премията. От късото видео на артиста излиза наяве, че сега той се намира в родния му Уелс. " На 83 години не чаках да получа тази премия. Наистина не чаках ", споделя Хопкинс.

" Изключително съм признателен на Академията, благодаря ви. Искам да загатна Чадуик Боузман, който ни напусна прекомерно рано. Чувствам се извънредно поласкан от тази премия ", посочи ветеранът в киното.

Всички чакаха статуетката да отиде посмъртно при Боузман, който бе номиниран за ролята си в " Ма Рейни: Майката на блуса ". Това е последният филм, в който Боузман се снима, преди през август предходната година да изгуби водената си скрито борба с рака на 43-годишна възраст.

Антъни Хопкинс се завърна в родното си място преди дни, с цел да отдаде респект и на починалия си татко Ричард Хопкинс.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР