Сър Антъни Хопкинс отправи позитивно послание към младите хора във

...
Сър Антъни Хопкинс отправи позитивно послание към младите хора във
Коментари Харесай

Сър Антъни Хопкинс: Преди 47 години бях в отчайващо положение

Сър Антъни Хопкинс насочи положително обръщение към младежите във видео, оповестено на фейсбук страницата му. Актьорът прикани младите да потърсят помощ, в случай че имат проблем с пристрастяване и не разрешават на никого да ги унижава.

" Здравейте на всички! Искам да ви пожелая радостна Нова година!

Искам също да кажа, че през днешния ден чествам 47 години, откогато съм изтрезнял. Това не е известие, целящо да бъде натоварващо, а по-скоро потребно.

Аз съм оздравял пияч. Знам, че има хора, които се борят. В тези безкомпромисни времена, когато децата са подложени на тормоз, ви споделям да бъдете положителни към себе си. Бъдете положителни към себе си! Стойте надалеч от токсични хора. Живейте живота си! Гордейте се с него!

Преди 47 години бях в отчайващо състояние. Тогава трябваше да осъзная, че нещо в действителност не ми е наред, само че не осъзнавах, че това е тип положение. Физическо и прочувствено положение, наречено алкохолизъм и пристрастяване. Не съм експерт по зависимостите, не съм експерт по нищо. Нищо не разбирам, също така, че открих живот, в който никой не ме унижава.

Искам кажа на всички младежи, които са били обект на тормоз: Бъдете горди от себе си и не се срамувайте! Каквото и да вършиме, не позволявайте на никого да ви унижава.

Депресията е част от това да бъдеш жив, само че в случай че имате потребност от помощ за пристрастяване или проблем: Говорете с някого. Говорете с някого, който почитате или посетете 12-стъпкова стратегия. Има такива на всички места по света, даже и в най-малкия град. Тя може да ви помогне да разберете кои сте. Не коства нищо, само че може да промени вашия живот. Празнувайте себе си, както върша аз!

Много обич за всички ви. Благодаря! ", сподели именитият артист.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР