Сър Антъни Хопкинс остави феновете си възхитени, докато танцуваше из

...
Сър Антъни Хопкинс остави феновете си възхитени, докато танцуваше из
Коментари Харесай

Ако днес не сте в настроение, вижте как танцува 84-годишният Антъни Хопкинс

Сър Антъни Хопкинс остави почитателите си възхитени, до момента в който танцуваше из голямата си всекидневна в ново видео в Instagram.

Хопкинс потвърди, че възрастта не е нищо повече от число , до момента в който показва забележителни танцови придвижвания.

84-годишният артист наподобява необикновено деятелен, до момента в който подскача в цветна хавайска риза , шапка федора и кафяв панталон.

Звездата даже намигна закачливо на своите 3,5 милиона почитатели в края на видеото.

„ Неделно лятно въодушевление “ , написа той дружно с емотикон със слънчеви очила.

Феновете му, несъмнено, бяха възхитени от клипа и го заляха с позитивни мнения: „ Толкова прелестно!!!”, „ Най-доброто нещо в интернет през днешния ден “, а супермоделът Наоми Кембъл не пропусна да се възхити и добави редица сърца под вдъхновяващото видео.



Антъни Хопкинс не за първи път демонстрира младежкия си дух и танцувални умения. Ако го следвате в обществените мрежи, сигурно сте забелязали невероятния му заряд и лъчение и метода, по който се любува на живота!

Е, за нас не остава друго с изключение на да взимаме образец и ентусиазъм от него и да се надяваме, че на неговата възраст ще имаме същата сила и позитивизъм!

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР