Сър Алекс Фъргюсън води Манчестър Юнайтед в 1500 мача в

...
Сър Алекс Фъргюсън води Манчестър Юнайтед в 1500 мача в
Коментари Харесай

Купиха последната дъвка на Фърги за 390 хил. паунда

Сър Алекс Фъргюсън води " Манчестър Юнайтед " в 1500 мача в продължение на впечатляващите 26 години. Според разнообразни изследвания за това време той е отворил минимум 3000 пакета с дъвки.

Дъвченето на дъвка край тъчлинията бе отличителният знак на именития шотландец. Бившият управител на " алените дяволи " движеше челюстта си по-агресивно, когато тимът му губеше и това бе най-лесният метод да се разбере по кое време е под стрес.

В последния си мач отпред на " Юнайтед " - равенството 5:5 с " Уест Бромич " на " Хоторнс " през 2013 година, Фърги получи специфичен подарък от талисмана на домакините - пакет с дъвки.

А последната му " мачова дъвка " бе прибрана от почитател.

По-късно ентусиастът пусна продукта за продажба в eBay, а описанието му бе следното: " Използвана дъвка. РЯДКА. Взета от " Хоторнс ". Твърди се, че е била на сър Алекс. След 1500 мача с напрежение дъвчене като управител на " Манчестър Юнайтед " - на вашето внимание е последната дъвка на Фърги. Всички събрани средства ще отидат за благотворителната фондация на " Манчестър Юнайтед ".

Много хора обезверено желаеха да се докопат до последната дъвка на шотландеца и тя бе купена за 390 хиляди паунда. Цялата сума отива за щедрост.

През януари почитателите на " Юнайтед " си спомниха с носталгия за старите времена, когато краткотрайният управител на отбора Оле Гунар Солскяер бе видян да дъвчи дъвка на скамейката преди успеха над " Нюкасъл ".

I can say it was no coincidence when we all thought of the same person when we saw this pic.twitter.com/yHtK23evBk
— Harsha (@VintageMUFC) January 3, 2019
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР