Сър Алекс Фъргюсън е настоявал Маурисио Почетино да получи мениджърския

...
Сър Алекс Фъргюсън е настоявал Маурисио Почетино да получи мениджърския
Коментари Харесай

Фъргюсън искал Почетино, затова го изолирали от Юнайтед

Сър Алекс Фъргюсън е упорствал Маурисио Почетино да получи мениджърския пост в Манчестър Юнайтед преди да бъде назначен Оле Гунар Солскяер, твърди Daily Mail. Именно този съвет в този момент е отдалечил шотландеца от управителното тяло.

Бившият треньор на „ алените дяволи” прекара невероятни 27 години отпред на клуба, само че се пенсионира през 2013 година.

Фъргюсън безспорно се употребява с огромно доверие на „ Олд Трафорд”, само че в този момент се появяват информации, че в последно време се усеща изолиран от изпълнителния вицепрезидент Ед Удуърд.

Според изданието, Алекс Фъргюсън е обяснил, че мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е трябвало да поеме клуба след уволнението на Жозе Моуриньо през декември.

Първоначално Солскяер беше нает краткотрайно, само че след положителното показване на отбора, управлението му предложи непрекъснат контракт.

Бербо разкри за какво Фъргюсън се е радвал на 1:0, а не на 5:0

Сър Алекс Фъргюсън постоянно се е борил за привличането на Почетино, само че Удуърд и неговите сътрудници Ричард Арнолд и Мат Джъдж не са взели под внимание рекомендациите на шотландския експерт.

Твърди се още, че връзките сред Фъргюсън и Солскяер надалеч не са толкоз топли, каквито се показват обществено, откакто норвежецът се е противопоставил на съвет, даден от огромния треньор. Вместо това, в този момент шотландецът разчита на някогашната си дясна ръка Майк Фелан, който е помощник на Оле Гунар Солскяер, да получава информация от клуба.

Въпреки че Фъргюсън е отчаян от протичащото се, той не би си разрешил обществено да подлага на критика клуба.

Sir Alex Ferguson's hurt at being sidelined by Man United... he feels isolated and believes club should have gone for Mauricio Pochettino over Ole Gunnar Solskjaer https://t.co/YCu6WGwn5z pic.twitter.com/v2we0S07ze
— MailOnline Sport (@MailSport) May 25, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР