Saquon Barkley казва, че винаги е на разположение да даде

...
Saquon Barkley казва, че винаги е на разположение да даде
Коментари Харесай

Saquon Barkley помага за завръщането на Giants на Wan’Dale Robinson

Saquon Barkley споделя, че постоянно е разполагаем да даде препоръки на съотборника си Wan’Dale Robinson в първия сезон на приемника след интервенция на ACL.

Робинсън има най-вече получаващи ярдове за сезона – 79 при шест приема, в това число грабване от 37 ярда през цялата му кариера – при успеха на Джайънтс в понеделник вечер против Пакърс.

Изглежда, че възстановява цялостната си форма през втората половина на сезона, откакто претърпя интервенция на коляното през декември предходната година.

„ Това беше първото нещо, което му споделих след огромната му игра, огромния му улов, който знам “, сподели Баркли в четвъртък. " Трудно е. Справих се с тази травма, явно. Опитвам се да му дам най-хубавия съвет, който мога.

„ Той ми задава доста въпроси, изключително през сезона. … Виждате, че стартира да се връща и той единствено ще продължи да се усъвършенства. Той единствено ще се усъвършенства, даже след този сезон в идващия сезон. Той е плеймейкър за нас и ние би трябвало да продължим да намираме способи да му вз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР