Сапьори са обезвредили рано днес взривно устройство, поставено пред дома

...
Сапьори са обезвредили рано днес взривно устройство, поставено пред дома
Коментари Харесай

Сапьори обезвредиха бомба пред дома на гръцки прокурор

Сапьори са обезвредили рано през днешния ден взривно устройство, сложено пред дома в Атина на гръцки заместник-прокурор, след получено предизвестие, оповестява електронното издание на в. " Катимерини.

Анонимно лице е позвънило на в. " Ефимерида звук синдактон " и на уеб страницата Зугла към 4 ч. през днешния ден, с цел да заяви за сложена бомба на избран адрес в атинското предградие Виронас, която ще се взриви след 20 минути. По-късно било открито, че там се намира домът на Исидорос Догиакос, прочут гръцки прокурор.

Полицията е отделила региона и е предизвестила жителите да стоят по домовете си, до момента в който специалистите разкрили бомбата в багажника на мотоциклет, паркиран пред жилището на прокурора, и я обезвредили.

" Полицията ни уведоми за откриването на взривно устройство в тенджера в багажника на мотоциклет. Видях устройството със личните си очи ", сподели Догиакос пред телевизия Антена.

Според полицията бомбата е сходна на тази, употребена при гърмежа пред Атинския апелативен съд през декември 2017 година, осъществен от формация, наречена Група на националните бойци.

Засега няма информация за какво Догиакос може да е бил цел, показва " Катимерини "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР