Сапунката “Килиан Мбапе в Реал” отново е на екран. Въпреки

...
Сапунката “Килиан Мбапе в Реал” отново е на екран. Въпреки
Коментари Харесай

Как едно “харесвам” на Мбапе даде надежда на феновете на Реал

Сапунката “Килиан Мбапе в Реал” още веднъж е на екран. Въпреки контракта му с Пари Сен Жермен до 2022 година и продължаващите договаряния за удължаването му, нападателят още веднъж е спряган за трансфер в испанския клуб против умопомрачителните 400 млн. евро. 20-годишният французин е считан за бъдещата огромна звезда на международния футбол, а едно негово простичко “харесвам” даде спомагателна вяра на почитателите на Белия балет.

Оказа се, че Мбапе е обожател на испанската актриса Естер Еспозито. Той употребява обществените мрежи, с цел да се свърже с нея. Килиан първо я последва в “Инстаграм”, а по-късно хареса нейна фотография.
View this post on Instagram
A post shared by Ester Expósito (@ester_exposito) on Jul 25, 2019 at 10:12am PDT
Естер е измежду най-известните испански актриси сега. В международен машаб тя натрупа почитатели с ролята си на Карла в сериала “Елит” на “Нетфликс”.
View this post on Instagram
A post shared by Ester Expósito (@ester_exposito) on Jun 20, 2019 at 7:27am PDT
Интересът на Мбапе към русокоската не остана неусетен от футболните почитатели. Мнозина го приканиха да премине в Реал Мадрид, с цел да има по-големи шансове с Еспозито. Все отново актрисата живее главно в испанската столица, макар че е все по-търсена в Холивуд.
View this post on Instagram
A post shared by Ester Expósito (@ester_exposito) on Jun 10, 2019 at 7:45am PDT
Самият Мбапе не обича да разяснява персоналния си живот. Футболистът публично е привързан с Алисия Айлиес. Тя е “Мис Франция 2017”, а непрекъснатите й фешън задължения не й разрешават да е неразделно до нападателя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР