Съпрузите, които нападнаха лекарка от Спешно отделение в Шумен, признаха

...
Съпрузите, които нападнаха лекарка от Спешно отделение в Шумен, признаха
Коментари Харесай

Осъдиха родителите, нападнали лекарка в Шумен

Съпрузите, които нападнаха лекарка от Спешно поделение в Шумен, признаха виновността си и подписаха съглашение с прокуратурата. В сряда Районният съд утвърди условни санкции за мъжа и дамата, които са дефинитивни.

Както " Труд " писа, в първите часове на 2 август те довели детето си със стомашни болки и повръщане, и до момента в който се чакал педиатър, майката се нахвърлила със закани да души дежурната лекарка доктор Айлин Ахмед /25 г./. Бащата я засипал с хули.

Три обвинявания са били повдигнати против Миглена Р./28г./ - за демонстрация на безчинство, за нанесена лека телесна щета и за закана за ликвидиране. Магистратите й постановат 1 година отнемане от независимост с 3-годишен изпитателен период.
За безчинство и закана бащата Самит Р./28г./ е осъден на 6 месеца затвор с 3-годишен изпитателен период. Двамата дължат по 170 лева деловодни разходи. Лекарката има право да заведе цивилен иск против двамата.

Пред " Труд " младата докторка съобщи, че е задоволена от наказванията. " Исках правдивост. Наложи се да превъзмогна доста неща. Връщам се на работа, тъй като не съм страхлива ", сподели доктор Ахмед. Още не е сигурна обаче дали ще остане за непрекъснато да лекува в едно от най-натоварените обособения в Шумен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР