Съпрузите, чиито тела бяха намерени в автомобил на пътя край

...
Съпрузите, чиито тела бяха намерени в автомобил на пътя край
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Зловещи подробности от мистериозната смърт на съпрузите край Варна, загинали в адски мъки

Съпрузите, чиито тела бяха открити в автомобил на пътя край Варна, са починали в страдания. Това разкрива първичният оглед на телата, научи извънредно БЛИЦ. По лицето на мъжа и дамата са открити червени следи, от които излиза наяве, че двамата са умряли от задушаване в резултат на вдишаните газове. По всяка възможност се касае за щета в газовата уредба на автомобила, само че към момента не се изключва и версията за самоубийство.

Съдебните лекари, пристигнали на първичен оглед, са се натъкнали на ужасяваща панорама. Телата на мъжа и дамата са престояли часове в затворения автомолил, вдишвайки отровните газове. Заради високата температура разлагането на труповете е било ускорено. По лицето на мъжа е имало кръв, която е текла от носа му. На задната седалка, където е седяла дамата, е имало следи от повърнато. Не е ясно, обаче, за какво дамата не е съумяла да излезе на чист въздух и да се избави от задушаването.

Както БЛИЦ първи писа, телата на мъжа и дамата, които са били на възраст към 39 години, са открити в автомобил край Невша. Открива ги мъж, който няколко пъти минавал в тази права и му направило усещане, че колата е дълго време на това място. От първичния оглед е станало ясно, че двамата се задушили поради газовете от работещия автомобил.

Двамата са от Попово, тръгнали за Варна, където мъжът е трябвало да бъде прегледан на скенер поради подозрения за злокачествено образувание в мозъка.

Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР