Съпрузи решиха да си изпълнят мечтата и да прекарат известно

...
Съпрузи решиха да си изпълнят мечтата и да прекарат известно
Коментари Харесай

Мечтано пътуване до райски плаж завърши с касапница и чудовищно изнасилване СНИМКИ 18+

Съпрузи взеха решение да си изпълнят фантазията и да прекарат известно време на божествен плаж в Бразилия, само че всичко приключи с кланица и зверско обезчестяване.

Те наели вила на отдалечения бразилски плаж Прайя ду Соно, който се намира недалече от Рио де Жанейро.



До нея можело да се стигне единствено с лодка или по тънка пътечка в джунглата.



Вечерта на 5 февруари 37-годишният литовски екскурзиант Адам Зиндула и брачната половинка му - 35-годишната Мария си почивали. В този миг в къщата им нахлул мъж, който ги нападнал. Насочил оръжие към двамата и привързал ръцете и краката на литовеца за стол.

След това пребил грубо Мария и я изнасилил, заставяйки брачна половинка й да гледа. Когато завършил, просто пъхнал дулото на револвер в устата му и стрелял.

После си тръгнал умерено, все едно, че нищо не е било.



Жената извикала Спешна помощ и била закарана в болничното заведение на крайбрежния град Парати. Там тя съобщила на служителите на реда за нападението.



Във вилата проверяващите разкрили обезобразеното тяло на мъжа с многочислени пострадвания от побоя. Те съумели да задържат нападателя, който се оказал 35-годишен гражданин на Парати.



В хода на следствието станало ясно, че той е изнасилил други три дами и 11-годишно момиченце.



Плажът, на който била ситуирана злощастната вила, се употребява с огромна известност измежду туристите и жителите на Рио де Жанейро поради живописните гледки.

Превод и редакция БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР