Съпружеска двойка от руския град Волгоград в течение на няколко

...
Съпружеска двойка от руския град Волгоград в течение на няколко
Коментари Харесай

Семейство, изнасилвало малката си дъщеря: По-добре ние, отколкото някой маниак

Съпружеска двойка от съветския град Волгоград в течение на няколко месеца е изнасилвала личната си 12-годишна щерка. За закононарушението стана известно в хода на планов медицински обзор на момичето при гинеколог. В полицията съпрузите декларирали, че са работили единствено в полза на детето.
Местни медии оповестяват, че сигналът до полицията бил подаден от гинеколога, прегледаш шестокласничката. Жената забелязала, че 12-годишното момиче има постоянни полови контакти и вдигнала паника. В резултат на следствие станало ясно, че момичето е било изнасилвано от личния ѝ татко, а от време на време и от майка си.

Жената обяснила на служителите на реда, че сама е била подлагана на полово принуждение в детството си и не е желала момичето ѝ да повтори нейната орис. Именно за отбрана и секс образование на момичето тя разрешила на мъжа си неведнъж да прави секс с нея, написа в. " Дейли мейл ". " По-добре ние, в сравнение с някой фанатик ", споделила майката в полицията.

В момента съпрузите ги чака съд. Те са лишени от наставнически права. Заради закононарушенията те са застрашени от до 20 години отнемане от независимост. Интересно е, че психиатрическата експертиза е удостоверила вменяемостта на родителите. Жертвата сега се намира в рехабилитационен център.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР