Съпругата Виктория му подари за Коледа Land Rover Defender, Векс

...
Съпругата Виктория му подари за Коледа Land Rover Defender, Векс
Коментари Харесай

Вижте как Дейвид Бекъм си играе с Лего

Съпругата Виктория му подари за Коледа Land Rover Defender, Векс го сглоби за 8 часа
Дейвид Бекъм получи конструктор Лего от брачната половинка си Виктория за Коледа. Комплектът съдържа елементи за сглобяване на Land Rover Defender. Виктория шеговито видя, че е предопределен за деца над 11 години, тъй че Дейвид несъмнено ще може да се оправи със задачата. Всъщност сглобяването на колата лиши на Бекс малко повече от 8 часа.

Виктория Бекъм разгласява в мрежата няколко видеоклипа, в които брачният партньор й е ангажиран да сглобява колата. В едно от видеоклиповете тя сподели и нов комплект, основан на Star Wars, от който би трябвало да извършите галактическия транспортен съд Star Destroyer. Според нея този комплект би трябвало да бъде същинско тестване за Дейвид. " Той ще го построи до идната Коледа ", решително сподели Виктория.

Някогашната хала от Spice Girls разкри, че приятелят на Бекъм Ким Джоунс, актуалният изобретателен шеф на мъжката линия на Dior, е дал концепцията за подаръка. Тя му благодари за прелестния съвет. Виктория Бекъм сподели още, че макар многото време, отделено за сглобяването, Дейвид се радва на заниманието си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР