Съпругата на зверски пребития мъж по време на екшъна на

...
Съпругата на зверски пребития мъж по време на екшъна на
Коментари Харесай

Това са наглите пишлигари, сътворили кървавото меле край София, фукат се от полицейското управление ВИДЕО

Съпругата на свиреп пребития мъж по време на екшъна на стадиона в село Долни Пасарел, за който заяви извънредно БЛИЦ, проговори за кървавото меле.

Както медията ни осведоми, макар върлуващия гибелен ковид у нас, група 20-годишни младежи измежду нощ са влезнали на стадиона на селото и са дрифтили с колите си по терена.

Местни поданици са се пробвали да спрат пишлигарите, само че се е стигнало до физическа кавга.

"Въртяха към него. Никой не спираше, дори се пробваха да го газят. Аз съм бременна, по какъв начин да не се изплаша? Идеята беше входовете да се запушат и да пристигна полиция ", споделя пред bTV Елизабет Благоева.

От Министерство на вътрешните работи с първа реакция за кървавия екшън край София

Председателят на футболен клуб "Урвич 1960 ", който стопанисва спортното оборудване, разкри детайлности за скандалната преживелица.

"Млади момчета от "Горубляне " и "Дружба " са. Млади момчета, с тях имаше и девойки, които даже бяха по-агресивни. Според мен боят стартира от едно от девойките ", споделя Иван Борисов.

"Под дейностите на карантината, може би в София няма какво да вършат, са решили, че ще се напият и напушат и ще създадат нещо, което ще им повиши адреналина ", позволи голмайсторът на тима Александър Господинов.

Пристигналите служители на реда сформират актове и на част от събралите се хора от селото за нарушение на ограниченията в изключителното състояние.

"Дошли са в изключително състояние, на непознат стадион, в непознато обитаемо място да разрушават. Защо нашите момчета би трябвало да бъдат осъдени ", възмущава се брачната половинка на потърпевшия пасарелец.

Наглите пишлигари не са открити за коментар. Снимат се обаче за „ Facebook “ - от коридора на районното. И там обществена отдалеченост не проличава.




ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР