Съпругата на водещия Светослав Иванов – Вяра Деянова, обмисля да

...
Съпругата на водещия Светослав Иванов – Вяра Деянова, обмисля да
Коментари Харесай

Репортерка на bTV ще съди Иван Гарелов заради ромския гаф

Съпругата на водещия Светослав Иванов – Вяра Деянова, обмисля да съди журналиста Иван Гарелов поради гафа с ромския генезис на мъжа й. Репортерката на bTV била гневна на " Мистър Панорама “, най-много поради дъщеричката им Йоана.

Момиченцето търпяло насмешки, че " татко й е ром “ и Деянова считала да търси правата си в съда за нанесени морални вреди, оповестява ХотАрена.

Припомняме, че по време на своето посещение в " Шоуто на Слави “ Гарелов причисли Светльо Иванов към ромите. Реакцията на журналиста не закъсня.

" Иван Гарелов обществено разяснява по какъв начин учен Георги Марков анализирал в " 120 минути " ромите, " без да допуска, че водещият ", т.е. аз, съм " бил от ромски генезис ". Така ли? И аз не допусках... Благодаря Ви господин Гарелов, вашият опит може да научи още няколко генерации публицисти. На достолепие, акуратност и увереност в представяната информация “, изригна Иванов преди дни във Facebook.

Ден по-късно Гарелов се извини обществено, като се оправда, че е бил измамен от обява в жълт вестник. Водещият на " 120 минути “ одобри извинението му, само че очевидно брачната половинка му не е толкоз всеопрощаваща.

" Това може да се отрази на душeвността и самочувствието на детето ни. Няма да оставя нещата по този начин “, заканила се Деянова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР