Съпругата на Ветко Арабаджиев - Маринела, ще бъде екстрадирана от

...
Съпругата на Ветко Арабаджиев - Маринела, ще бъде екстрадирана от
Коментари Харесай

Екстрадират Маринела Арабаджиева в България на 30 май

Съпругата на Ветко Арабаджиев - Маринела, ще бъде екстрадирана от Испания в България на 30 май, научи Dir.bg от свои източници в прокуратурата.

Най-вероятно бизнесдамата ще бъде върната у нас с полет от Мадрид.

Ветко и Маринела Арабаджиеви бяха арестувани в Барселона през месец март, откакто България ги разгласи за интернационално търсене и издаде Европейски заповеди за арест още на 31 август м. година, когато при спецоперация в хотелите им - "Маринела " в София, и "Марица " в Пловдив бяха открити 10 млн. лв. кеш. Тогава беше задържан най-малкият наследник на фамилията - Вълчо Арабаджиев. Той изкара в ареста близо 8 месеца и беше освободен под гаранция от половин милион лв..

След ареста на сина им стана ясно, че Арабаджиеви са на отмора във Франция, а юристът им твърдеше, че те ще се завърнат до дни в България. Това обаче по този начин и не се случи. Спецпрокуратурата им повдигна обвинявания задочно за присъединяване в проведена незаконна група за укриване на налози и пране на пари.

На 4 май Ветко Арабаджиев бе върнат в България от испанските управляващи. От летище София той беше отведен непосредствено в следствения арест.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР