Съпругата на Ваисл Божков не е задържана и по отношение

...
Съпругата на Ваисл Божков не е задържана и по отношение
Коментари Харесай

Стана ясно била ли е арестувана жената на Васил Божков

Съпругата на Ваисл Божков не е арестувана и във връзка с нея не е повдигнато обвиняване, а единствено е осъществено претършуване в жилището, прецизираха от прокуратурата.

В дома й е имало претършуване и оттова са взети документи, само че действително арест няма, показаха проверяващите.

Министерство на вътрешните работи сподели със СНИМКИ и ВИДЕО имането на Васил Божков

Вчера е задържана жена ми, сподели по-рано през днешния ден в телефонно изявление за bTV Васил Божков и се оплака, че не знае какво е положението й.

Никой различен от фамилията му не бил смутен.

Бизнесменът евентуално има поради Елена Динева - дамата, с която живее от години. Преди време тя бе заета и в деловата му активност, бе и негов пиар, само че в този момент, настояват близки до фамилията, тя няма връзка с хазартния бизнес.

На Васил Божков е повдигнато обвиняване за управление на проведена незаконна група, настояща от 2014 година на територията на цялата страна.

Toвa стана ясно на взаимен брифинг през днешния ден на Прокуратурата, Национална агенция за приходите и АДФИ.

Както БЛИЦ писа събрани са доказателства, че Божков е предложил всеки ден пари в размер на 10 000 лева на длъжностно лице от Комисията по хазарта, в подмяна на отнемането на лицензи от конкурентни сдружения.

В населявано от притежателя на "Нова холдинг " жилище били конфискувани доста картини, а от игрална зала - 400 хиляди лева

За всичко това е известена КПКОНПИ, Национална агенция за приходите и министърът на финансите. Липсва сума от над половин милиард лв. в държавния бюджет.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР