Съпругата на Уди Алън – Сун-И Превин, която е и

...
Съпругата на Уди Алън – Сун-И Превин, която е и
Коментари Харесай

Съпругата на Уди Алън го защити от движението #MeToo

Съпругата на Уди Алън – Сун-И Превин, която е и осиновена щерка на Миа Фароу, го отбрани и упрекна майка си, че желае да се възползва от придвижването „ #MeToo “, заяви Асошиейтед прес.

В публикация, качена на уеб страницата на сп. „ Ню Йорк “, Сун-И Превин, която е брачна половинка на Алън от 1997 година, споделя за проблематичната си връзка с Миа Фароу и по какъв начин се е влюбила през 1992 година в Уди Алън, който тогава бил другар на майка ѝ.

Тя твърди, че са се скарали с Миа Фароу малко откакто актрисата я осиновила, както й че тя се държала с нея като с прислужница. Сун-И Превин изясни, че се връща към предишното в този момент, тъй като Дилън Фароу, осиновената щерка на Уди Алън, го упреква незаслужено в полови похищения.

„ Нямам никакво желание да оправям връзките си с Миа, нищо сходно – сподели Превин. – Това, което се случи с Уди обаче е толкоз разстройващо, толкоз незаслужено. (Миа) се възползва от придвижването „ #MeToo “ и сочи Дилън за жертва. И цяло ново потомство слуша тази история, а не би трябвало “.

Дилън Фароу упрекна Уди Алън, че ѝ е посягал, когато е била на 7 години – през 1992 година Режисьорът беше разследван, само че против него не бяха повдигнати обвинявания. Той постоянно е твърдял, че не е опипвал Дилън.

Дилън Фароу и Ронан Фароу разпространиха настрана изказване нощес, че майка им е добър родител. Дилън означи, че авторката на публикацията в сп. „ Ню Йорк “ Дафни Мъркин е дългогодишна другарка на Уди Алън.

Репутацията на Уди Алън пострада доста тази година около придвижването „ #MeToo “ и няколко изявени артисти се зарекоха повече да не работят с него.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР