Съпругата на трагично загиналият в катастрофа с хеликоптер Кобе Брайант

...
Съпругата на трагично загиналият в катастрофа с хеликоптер Кобе Брайант
Коментари Харесай

Съпругата на Коби с трогателна изповед след смъртта на легендата

Съпругата на трагично починалият в злополука с хеликоптер Кобе Брайант – Ванеса, наруши мълчанието си и разгласява в една от обществените мрежи прочувствена изповед. Тя показа, че е основана фондация за поддръжка на потърпевшите от сходни нещастия.
„ Аз и дъщерите ми желаеме да благодарим на милионите хора, които ни демонстрираха своята поддръжка и обич в този ужасяващ миг. Благодаря за всички молебствия. Определено се нуждаем от тях. Ние сме опустошени от неочакваната загуба на моя обичан брачен партньор Кобе, невероятния татко на нашите деца, и моята красива и сладка Джана, привързана, замислена и прелестна щерка и невероятна сестра на Наталия, Бианка и Капри.

Ние също сме опустошени от фамилиите, които изгубиха обичаните си хора в неделя, и споделяме болката им. Няма думи, които да опишат нашата болежка в този миг.

Успокоява ме да знам, че Кобе и Джиджи знаеха, че са толкоз обичани. Ние бяхме благословени да ги имаме в живота си. Иска ми се да са тук вечно с нас. Това бяха нашите благословии, които ни бяха взети прекомерно рано.

Не съм сигурна какъв ще бъде животът ни на следващия ден и е невероятно да си представим живота без тях. Но ние се разсънваме всеки ден, пробвайки се да продължим, тъй като Кобе и нашето бебе Джиджи ни осветяват, с цел да ни покажат пътя. Любовта ни към тях е безгранична и не може да бъде измерена. Просто ми се желае да мога да ги прегърна, да ги целуна и да ги благословя. Имаме ги тук с нас, вечно.

Благодаря ви, че споделихте с нас вашата наслада, болежка и поддръжка. Молим да ни дадете почитание и усамотение, които ще ни трябват, с цел да преживеем това. За да уважи фамилията си от Team Mamba, Фондация за спорт Mamba, сътвори Фонд MambaOnThree, с цел да помогне на другите фамилии, наранени от тази покруса. За да дарите, посетете MambaOnThree.org.

За да разширите наследството на Кобе и Джана в младежките спортове, апелирам, посетете уеб страницата. Благодаря ви доста, че ни споменахте в молитвите си и че обичате Кобе, Джиджи, Наталия, Бианка, Капри и мен “, написа Ванеса.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР