Съпругата на тенисиста Новак Джокович – Йелена проговори за проблемите

...
Съпругата на тенисиста Новак Джокович – Йелена проговори за проблемите
Коментари Харесай

Съпругата на Джокович проговори за проблемите

Съпругата на тенисиста Новак Джокович – Йелена проговори за проблемите пред фамилията.

Йелена Джокович приказва намерено за рецесията в кариерата на Ноле, както и дали тя има виновност за неговите здравословни проблеми и спада в международната класация.

„ Всички ние сме гора и бъркаме. За мен преди всичко е това, че съм значим фактор в живота на Новак, само че моята роля в кариерата му е в това да го поддържам, а не причина за неговите провали. Мисля, че няма никаква връзка сред двете. Не съм направила нищо, с цел да се стигне до тук и оставам вярна на мнението си”, разяснява Йелена Джокович.

„ Не съм постоянно пред камерите и не е нужно постоянно да съм в ложата. Да, от време на време оставам у дома, само че съм постоянно до него, когато не е на работа. Нямам нужда да се потвърждавам. Аз съм майка и брачна половинка, управлявам фондация и имам персонални проекти”, показа още госпожа Джокович.

„ Новак бе доста самоуверен, взимайки решения да промени някои неща. Дразня се, когато някой каже, че той не тренира задоволително. Хората, разясняват неща, които не знаят. Радвам се, че дава добър образец с отношението си към фамилията. Преди два месеца изтри две приложения, тъй като се нервирах поради някакви публикации за него. Беше ми тежко, тъй като нямаше капка истина”, добави Йелена Джокович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР