Съпругата на севернокорейския лидер Ким Чен-ун не се е появявала

...
Съпругата на севернокорейския лидер Ким Чен-ун не се е появявала
Коментари Харесай

Съпругата на Ким Чен-ун не се е появявала от 4 месеца

Съпругата на севернокорейския водач Ким Чен-ун не се е появявала на публични събития от юни, предизвиквайки спекулации за повода за дългото й неявяване, осведоми южнокорейската медия " Йонхап ".

И Сол-джу е забелязана за последно по време на първата публична аудиенция на китайския водач Си Дзинпин в Пхенян на 20-21 юни. Оттогава тя не се е появявала в бюлетина на държавните медии - общо 122 дни, като Ким взе участие на обществени събития без нея.

Не за първи път И Сол-джу не се появява на публични събития. През 2016 година тя се скри от обществеността за 9 месеца, като се появиха спекулации, че може да е бременна или е родила.

Тази година брачната половинка на Ким Чен-ун се е появявала шест пъти до юни, в това число придружи Ким в Пекин от 1 до 10 януари. Тя също по този начин взе участие на събитията във връзка 71 година от сформирането на въоръжените сили на КНДР през февруари, а през април посети плантация за риба.

Изчезването на И Сол-джу от медиите се преглежда като извънредно. Откакто предходната година държавната медия стартира да се обръща към нея като първата дама вместо другарю, тя постоянно е загатва в медиите, минимум един път на месец. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР