Съпругата на Серхио Рамос очаква трето дете, но изглежда бременността

...
Съпругата на Серхио Рамос очаква трето дете, но изглежда бременността
Коментари Харесай

Пилар Рубио не се лишава от нищо

Съпругата на Серхио Рамос чака трето дете, само че наподобява бременността й се отразява ослепително, тъй като тя е в чудесна форма. “Чувствам се доста добре и съм много дейна. Първите три месеца бях малко по-уморена, само че в този момент към този момент съм във втория триместър и съм супер. В никакъв случай не загивам от апетит, само че не се отнемам от нищо и хапвам всичко, което ми се прияде. Това е третата ми бременност и животът ми си тече обикновено. Нямам никакви мании, както множеството бременни. Очевидно откакто имаш две деца, си по-опитна и спокойна. Само се надявам всичко да мине добре”, показа телевиозионната водеща.

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on Dec 20, 2017 at 8:24am PST

Въпреки че децата в фамилията на Рамос скоро ще станат повече от родителите, за Пилар това е чудесна численост: “Не мисля, че три са доста и нямам доверие нещата да се трансформират изключително. Разликата е огромна, единствено когато от едно станат две. Това ще е третото ми момче и братята му знаят, че чакаме бебе. Колкото до името - постоянно се караме. Серхио има своите желания, аз - моите, само че нека да стигнем до консенсус”.

Самата Пилар споделя още, че е предпочитала още веднъж да има момче, вместо момиче, тъй като по този начин децата ще се схващат по-добре. “Не знам дали ще имам повече деца, тъй като всяко раждане трансформира живота на една жена из основи”, приключи журналистката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР