Съпругата на руския дисидент Юлия Навални и дъщеря им Даша

...
Съпругата на руския дисидент Юлия Навални и дъщеря им Даша
Коментари Харесай

Филмът за Алексей Навални тръгва в САЩ и по HBO Max

Съпругата на съветския отстъпник Юлия Навални и щерка им Даша участваха на премиерата на документалния кино лентата за опозиционера в Линкълн сентър в Ню Йорк. Продукцията беше публично показана на кинофестивала „ Сънданс “ през януари тази година, само че се чака да бъде същински шлагер, откакто бъде пуснат за всеобщата аудитория. 98-минутният документален филм е скрито сниман като акцент в него е втората половина от 2020 година, когато екипът на Навални разкрива заговора за убийството му.

Тогава водачът на опозиционната партия Прогрес се разболя тежко, откакто беше изложен на нервнопаралитично вещество, употребявано и против предния съветски опозиционер Сергей Скрипал и щерка му Юлия с Салисбъри през 2018 година Продукцията разкрива методите на деяние на Кремъл, използването на химически сътрудници, които са отравяли не един съветски опозиционер, по какъв начин се работи с тайните служби и какъв брой безкомпромисна може да бъде властта.
 Филип Аврамов осмя селфито на министъра на културата 9 апр 2022 | Министърът на културата Атанас Атанасов (ПП) пусна нетипично видеопослание от кабинета си нощес, което обиколи...
Режисьор на кино лентата е канадецът Даниел Роър, той преглежда отравянето на Алексей Навални, до момента в който екипът му спомагат на журналистическо следствие за Белингкет, както и за други интернационалните организации, измежду които и CNN. Продуциран от CNN Films и HBO Max, Roher в детайли изследва по какъв начин е бил разследван опита за ликвидиране на Навални, макар че Путин и Кремъл отхвърлят това. Филмът демонстрира доказателства за присъединяване на съветското държавно управление в опита за ликвидиране.

„ Алексей Навални едвам предходната седмица беше наказан в Русия и не можеше да опише какво се случи с него. Нашият филм демонстрира голямата му храброст в битката с корупцията и властническия режим в Русия “, сподели режисьорът. Той показа, че чака с неспокойствие уговорките на Fathom Events и CNN.

Филмът е с присъединяване на Warner Bros. Pictures, които основават прекарвания за театралната аудитория. Продукцията включва и подиуми сред Алексей и брачната половинка му и щерка им Дария (Даша), която е студентка в Станфордския университет в Калифорния.

„ Навални “ ще бъде излъчен по CNN и стрийминг платформите на HBO Max и CNN Plus. Очаква се да бъде оповестена датата, на която филмът ще може да бъде забелязан от всеобщата аудитория напролет на 2022 година



Алексей Навални беше хвърлен в пандиза предходната година след завръщането си в Русия от лекуване в Германия. Там той едвам оцеля след мощно отровен невропаралитичен сътрудник от руската ера. Смята се, че е бил нападнат по време на посещаване в Сибир през 2020 година Навални упрекна Путин в опит за ликвидиране. От Кремъл обявиха, че няма доказателства, че Навални е бил токсичен и отхвърлиха каквато и да е съветска роля по случая.

Нещо повече - съветските управляващи дефинираха Навални и неговите поддръжници като нездравословни за страната лица, опитващи се да дестабилизират Русия с поддръжката на Запада. Опозиционното придвижване на Навални беше оповестено за „ екстремистко “ и по тази причина то беше закрито. Въпреки това, след новината за отравянето на Навални, от което той въпреки всичко оцеля през август 2020 година, от Кремъл разгласиха неочакван акт поддръжка, като пожелаха на опозиционера „ бързо възобновяване “.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР