Съпругата на Ричард Гиър – Алехандра Силва, проговори за първи

...
Съпругата на Ричард Гиър – Алехандра Силва, проговори за първи
Коментари Харесай

Съпругата на Ричард Гиър разкри как се чувства актьорът след тежката пневмония

Съпругата на Ричард Гиър – Алехандра Силва, проговори за първи път след новината за влошеното здравословно положение на холивудския ас.

Припомняме, че 73-годишният артист се разболя от пневмония по време на фамилната почивка в Мексико при започване на февруари. Там двамата отпътуваха на отмора дружно с децата си, с цел да отпразнуват 40-ия рожден ден на испанската журналистка и общественичка. 
                             

За да благодари на почитателите за поддръжката, която са изпратили към артиста по време на битката му с заболяването, тогава тя разгласява благ фамилен кадър и написа към него: „ Събудих се тази заран и видях новините, както и вашите благи известия. В момента той се възвръща и се усеща доста по-добре през днешния ден “. 

 
                             

 

От думите ѝ научаваме, че най-тежкото е минало. На края тя благодари още веднъж за благите пожелания, отбелязвайки, че цялото семейство прави оценка високо загрижеността на почитателите към артиста.

Сега Алехандра още веднъж показа още няколко щастливи запечатани мига в обществените мрежи, на които се вижда, че Гиър в действителност се усеща добре, и че към този момент най-сетне е подготвен за празненства. Кадрите са от партито за рождения ѝ ден, а на тях виждаме по какъв начин артистът е застанал зад брачната половинка си и двамата се любуват на огромния огнен шадраван, затъкнат в тортата. 
                             

Един от фотосите е запечатал сантиментален миг сред двамата влюбени. На него Силва и Ричърд са с тил към камерата, прегърнати и наслаждаващи се на гледката отсреща им.

„ Както виждате, към този момент сме съвсем изцяло възобновени “, е написала Алехандра към фотографията.

Малко по-рано тя не скри от почитателите си, че почивката била изцяло помрачена от здравословни проблеми, които застигнали цялото семейство. Тя показа, че страда от синузит и ушна зараза, и в допълнение към двамата съпрузи, синовете им също се били разболеле в Мексико. За благополучие към този момент всички са здрави и подготвени за дълго чаканото празнуване на рождения ден. 
                             

Гиър и Силва са щастливи родители на двама сина – 4-годишния Александър и 2-годишния Джеймс. Актьорът има и 23-годишен наследник на име Хомър от някогашната си брачна половинка Кери Лоуъл. Силва също има още един наследник – 10-годишния Алберт, който е от предходния ѝ брак. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР