Съпругата на продуцента Маги Халваджиян Кремена отбеляза с луд купон

...
Съпругата на продуцента Маги Халваджиян Кремена отбеляза с луд купон
Коментари Харесай

Бомба! Игнатова заби друг мъж под носа на Рачков СНИМКИ

Съпругата на продуцента Маги Халваджиян Кремена означи с вманиачен ваучър своя 50-ти рожден, а измежду звездните й посетители бяха Мария Игнатова и Димитър Рачков, които се разделиха за повторно преди месеци.

Двамата обаче този път резервираха положителния звук, за разлика от първата си раздяла и могат да бъдат засечени дружно по всемирски събития, на които би трябвало да участват. Въпреки това бе видно за всички, че заобикалят даже да се поглеждат, камо ли да застават в непосредствена непосредственост един до различен.

Те, дружно с другите водещи на " Господари на ефира " като Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро се раздадоха на празненството на дамата на Маги.

По традиция рождения си ден Кремена означи в своя клуб в центъра на София, където постоянно купоните не престават шумно и до зори.

Сред гостите бяха още спечелилият в последните " Капки " Стефан Илчев, тв водещата Гала и Джуджи, която неотдавна е безработна.

Водещ на празненството бе Димитър Рачков, до момента в който Мария делеше компания с продуцента на " Супершоу Невада " Димитър Станчев.

Маги сервира една от най-емоционалните изненади на жена си - ария.

" Кремена ще го запомни този рожден ден! Рачков, Геро, Малин, Рафи, Албена Михова и Милица направиха безусловно бясно шоу! А аз и Любо даже ударихме един дует! ", похвали се Халваджиян.

източник: show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР