Съпругата на продуцента Маги Халваджиян Кремена отбеляза подобаващо 50-ия си

...
Съпругата на продуцента Маги Халваджиян Кремена отбеляза подобаващо 50-ия си
Коментари Харесай

Мария и Рачков заедно на купон

Съпругата на продуцента Маги Халваджиян Кремена означи уместно 50-ия си рожден със звездни посетители. Сред тях бяха и някогашните любовници Мария Игнатова и Димитър Рачков, които се разделиха за повторно преди месеци.



Двамата обаче този път резервираха положителния звук, за разлика от първата си раздяла и могат да бъдат засечени дружно по всемирски събития, на които би трябвало да участват.



Те, дружно с другите водещи на "Господари на ефира " като Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро се раздадоха на празненството на дамата на Маги. По традиция рождения си ден Кремена означи в своя клуб в центъра на София.



Сред гостите бяха още спечелилият в последните Капки Стефан Илчев, водещата Гала и Джуджи, която неотдавна е безработна.



Водещ на празненството бе Рачков, до момента в който Мария делеше компания с продуцента на "Супершоу Невада " Димитър Станчев. Маги изненадал жена си с ария. „ Кремена ще го запомни този рожден ден! Рачков, Геро, Малин, Рафи, Албена Михова и Милица направиха безусловно бясно шоу!



А аз и Любо даже ударихме един дует! “, похвали се Халваджиян.





Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР