Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, заяви, че инцидентът

...
Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, заяви, че инцидентът
Коментари Харесай

Десислава Радева: Инцидентът с колата на НСО беше представен провокативно

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, съобщи, че случаят с кола на НСО от февруари, когато чиновници на жандармерията стопираха автмобила, с който се е движила тя, е бил показан провокативно от медиите.
„ Имаше прекъсване на светофар, зад нас беше бус на жандармерията, от който слязоха тежко въоръжени шест момчета с бронежилетки и автомати. Обиколиха колата, аз стоях вътре и не знаех какво се случва. Тогава излезе момичето от НСО, с цел да се легитимира. В момента, в който той излезе, те отвориха вратата на водача и започнаха надали не да го хващат за ревера. Той се легитимира с карта. Аз стоях вътре и бях – ни жива, ни умряла”, описа Радева в първото си телевизионно изявление пред bTV.
Тя беше безапелационна, че не се е случвало да кара сама автомобил на НСО.
Съпругата на президента описа още, че се е срещнала с него преди 31 години. За първи път се видели на нейно ревю, до момента в който тя работела като манекенка.
" Станахме доста близки другари, започнахме да излизаме, стана другар и с майка ми. Тогава ми хареса като човек. Ние в годините се виждахме два или три пъти. Голямата обич на Румен Радев е изтребителят ", сподели още първата дама.
По думите ѝ има преимущества да си жена на президента, само че минусите са повече: " Срещам се с забавни хора и навестявам в действителност забележителни места. Но минусите са, че губиш свободата си, анонимността. "
По мотив познанството си с водещия Слави Трифонов, Радева изясни, че то датира от 90-те години. " Съквартирантката в Студентски град го докара една вечер, като се връщаше от ваучър. В 3 през нощта Слави стартира да свири на виола. Впоследствие желаех да емигрирам от България, а той ме разубеждаваше ", спомня си още тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР