Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, се засегна от

...
Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, се засегна от
Коментари Харесай

Десислава Радева за обвинение в медия: Пишете ме отговорна и за Апартаментгейт и НАП

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, се засегна от изявления, в които се твърди, че шефът на НСО Данчо Дяков е подал оставка след напън от нейна страна.
Правителството през вчерашния ден освободи Дяков от поста, който подаде оставка като уточни за това персонални претекстове.
Радева пък съобщи иронично, че е " отговорна " за всички земетресения в страната посредством пост в обществената мрежа Фейсбук.
" Приятели споделиха, че през днешния ден фактор.бг, оня уебсайт, обективният, достоверният, благосъстоятелност на името-на-когото-не-бива-да-се-споменава, излязъл с дописка, че шефът на НСО подал оставка заради напън от " военачалник Деси ". От мен, сиреч. Очаквам включване и от други сходни - справедливи и достоверни уеб сайтове ", написа тя.
" Хайде да се договорим с фактора и десетките производни нему. Пишете ме виновна за всичко, с което не сте ок. И за Национална агенция за приходите, и за свинската чума, и за комерсиалния указател, и за апартаментгейт, и за умиращите от мраз старци по селата, и за опустяващите села, и за демографската рецесия, и за неспиращия поток заминаващи от Терминал 2, и за нефелните закони (имаме си дори закон за медиите). Ако щете и за " Ало, Ваньо ", и за " Ти си го избра ", и за ремонта на " Графа ", и за чалганизираната ни нация (тук нямам поради музикалните предпочитания).
Накратко, пишете ме виновна за каквото не ви оттърва. Не търсете отговорни. Пишете мен! Поздравявам ви с нещо безгрижно. Дишайте! Дишайте с цялостни дробове! Дано помогне да преодолеете жлъчката, дето дъвчете! ", приключва първата дама.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР