Съпругата на президента Румен Радев Десислава публикува политически коментар след

...
Съпругата на президента Румен Радев Десислава публикува политически коментар след
Коментари Харесай

Деси Радева написа нещо много лично на Бойко Борисов!

Съпругата на президента Румен Радев Десислава разгласява политически коментар след днешния конгрес на партия ГЕРБ. Първата дама възнегодува против намесването на името й по време на откриването на предизборната акция на ръководещата партия и то от страна на самия министър председател Бойко Борисов.

Думите му я подтикнаха да изкаже мнението си за идната акция и борбата сред Дондуков 1 и Дондуков 2, написа " Епицентър ".

Ето и целият текст на обявата:

" Нахейти ви първата дама, вие мълчите - единствено един Тома Биков дава отговор. ", Б.Борисов

Това надминава и най-смелите мечти. Лидерът на ръководещата партия да се занимава със брачната половинка на президента при разкриване на предизборната им акция.

Съзирам породена болежка. На подсъзнателно равнище ;) Не разбирам каква е моята виновност.

" Изпуснати " реплики от вида " Казвам ти, куме - сещай се снахо " ме навеждат на мисълта, че в идната конкуренция ще има най-много нападки против президента, вместо същинско политическо съревнование. Дано бъркам! Щото другояче се чудя по какъв начин ли ще надградят говоренето по мой адрес до изборите?! Всъщност постоянно може още... "

По традиция госпожа Радева приключва с музикален привет, който и този път е тематичен. Песента Dig Dong на Muse и прикачения текст съдържа очевиден повод към деяние.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР