Съпругата на президента Румен Радев – Десислава, отново стана повод

...
Съпругата на президента Румен Радев – Десислава, отново стана повод
Коментари Харесай

Деси Радева с колие за 15 000 лева

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава , още веднъж стана мотив за мнения след визитата на президента в Америка за 72-ата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации.

По време на задокеанския си воаяж предходната седмица Румен Радев и половинката му бяха специфични посетители на приема на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, а от президентската институция разгласиха фотография на двете първи фамилии, написа „ Уикенд “.

Тоалетът на Деси Радева , както и на Мелания Тръмп, бе типичен, като и двете бяха заложили на дребни черни рокли по тялото, малко количество грим и спуснати свободно коси. За разлика от Мелания Тръмп, която бе без колие и огърлица, нашата първа дама се накипри с класическото колие на италианската ювелирна марка „ Булгари ”. Стилният златен синджир с платинен кръг с инкрустиран елмаз бе елементарно разпознат от стилните наблюдаващи, които обаче разясняват и цената на бижуто, която е прекомерно висока и непостижима за множеството дами в най-бедната страна от Европейския съюз.

„ Класическото колие на „ Булгари ” коства 8000 евро и държи цена, въпреки този модел към този момент да не се продава. Бижуто на Деси Радева е от сбирката на „ Булгари ” от 2010 година и през днешния ден може да се купи единствено от профилирани уеб сайтове за препродажба на бижута против най-малко 7000 евро ”, коментира пред „ Таблоид ” фешън ценител. Остава мистерия дали госпожа Радева е придобила бижуто от дълго време, или го е купила неотдавна, с цел да не пада по-долу от половинките на международните водачи. 

Възможно е Радева да е взела колието на „ Булгари ” за краткотрайно прилагане от някоя своя другарка, по този начин както направи с роклята на „ Долче и Габана ”, с която семейства на брачната половинка на френския президент Брижит Макрон. Тогава мнозина подлагаха на критика дамата на Румен Радев, че е броила 3500 лв. за роклята, преди Десислава да оповести, че е взела тоалета чартърен.

„ Прави усещане, че Деси Радева се облича скъпо и залага най-вече на италиански дизайнери. Видимо е оправила стила си ”, одумват първата дама безконечните критици.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР