Съпругата на президента на Франция Еманюел Макрон - Брижит, сподели

...
Съпругата на президента на Франция Еманюел Макрон - Брижит, сподели
Коментари Харесай

Брижит Макрон разкри какво е общото между нея и Мелания, много е любопитно

Съпругата на президента на Франция Еманюел Макрон - Брижит, показа в изявление за френски медии, че напредва с дребни стъпки в ролята си на първа дама, съобщи Франс прес. " В мислите си аз съм брачната половинка на Еманюел Макрон, а не тази на президента на републиката. Не се усещам първа дама, макар че съзнавам отговорността ", съобщи Брижит Макрон пред в. " Монд " и медията Ер Те Ел.

" Първата дама е тук, без да бъде тук. Тя не би трябвало на първо място да е натрапчива, тъй като тя не е била определена от гласоподавателите ", показа 65-годишната Брижит Макрон. Тя описа, че продължава да води естествен живот, да поддържа постоянни контакти със фамилията си, с децата и внуците си, да се среща с хората.

В изявлението Брижит Макрон добавя, че съпоставения с нея брачната половинка на американския президент Мелания Тръмп живее при доста повече ограничавания. Тя напомни, че от съобръжения за сигурност, Мелания би трябвало да се преценява с избрани условия. " Мелания не може нищо да направи. Тя даже не може да отвори прозорец в Белия дом. Тя не може да си подаде носа на открито. А аз всеки ден съм вън, из Париж ", сподели Брижит Макрон. Първата дама на Франция признава, че съжалява, че в този момент няма такива моменти, в които да е изцяло " изключила ", в които да се усеща изцяло спокойна и това й тежи. " Сега имам възприятието, че всяка дума е дума, изречена допълнително. Човек би трябвало да се сдържа непрестанно ", споделя тя.

За Мелания Тръмп, с която прекара известно време по-рано тази седмица във Вашингтон, Брижит Макрон споделя, че е " блага и очарователна, умна и доста открита ". " Споделяме същото възприятие за комизъм и когато сме двете, се смеем доста ". Тя е жена с темперамент, само че която се старае да го прикрива. Тя се смее с лекост на всичко, само че го демонстрира все по-малко и по-малко ", добавя Брижит Макрон.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР