Съпругата на президента Десислава Радева не мелели брашно с родителите

...
Съпругата на президента Десислава Радева не мелели брашно с родителите
Коментари Харесай

Ген. Деси във война с родителите на Радев

Съпругата на президента Десислава Радева не мелели брашно с родителите му, издават поданици на село Славяново, където живеят майка му и бащата на президента, научи HotArena.

Съседи на Георги и Станка Радеви доверяват, че кракът на първата дама не е стъпвал в бащиния дом на мъжа й. „ Кога най-поле ще я забележим и ще се ръкуваме с нея? ", пишат в групата на селото във фейсбук негови поданици.

Радева не отишла в Славяново на нито една от сбирките във връзка предизборната акция на Радев през 2016г., не удостоила с наличие и ходенията му за празника на селото, не се появила и на храмовия празник на църквата там, който се организира преди месец. Причината за това била, че Деси и родителите на Радев не се долюбвали.  Те не можели да одобряват снаха номер 2. Подкрепяли сина си, само че не били съгласни с избора му на жена и не одобрявали обстоятелството, че се е развел. Все още уважавали предходната му жена, която ги дарила с две внучета. В единственото си телевизионно изявление Радеви с ненаситност приказват за Румен Радев, за сестра му и внуците, само че не обелват дума за снаха си, написа „ Ретро ".  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР