Съпругата на президента Десислава Радева излезе с пост на фейсбук

...
Съпругата на президента Десислава Радева излезе с пост на фейсбук
Коментари Харесай

Десислава Радева: Служител на Мисията в Лондон, от престараване, решил да драсне покана от мое име

Съпругата на президента Десислава Радева излезе с пост на фейсбук страницата си по отношение на идното й посещаване в Лондон, за което обаче тя не е била предизвестена от институциите. Според брачната половинка на президента " един чиновник на Мисията ни в Лондон, несъмнено от престарание, решил да драсне покана от нейно име до който сметне за добре и с тематика, която му звучи задоволително респектиращо и в това време дипломатично, без да си направи труда да пита или най-малко осведоми нито администрацията на президента, нито мен - " канещата ", декларира Десислава Радева.

Вчера излезе информация, че брачната половинка на президента Румен Радев - Десислава ще се срещне с представители на българската общественост във Англия. Информацията пристигна от публикувана от българското посолство в Лондон покана измежду българската общественост на Острова, чийто текст гласи, че госпожа Радева ще посети Лондон на 17 октомври и в качеството си на първа дама ще вземе присъединяване в диалози на територията на българското посолство в Лондон. Поканата бе отправена по електронната поща до български интелектуалци, публицисти, неправителствени организации, предприемачи и експерти, живеещи и работещи на Острова. По непотвърдена информация от прессекретариата на президента, по същото време президентът щял да бъде признат от кралица Елизабет II.

" Terminal 3 " съпостави визитата с кино лентата " Мисия Лондон ", а " Епицентър.бг " дефинира събитието като височайше.

Ето по какъв начин разяснява протичащото се Десислава Радева:

" Terminal 3, благодаря, че ме осведомихте за срещата ми с " изявени представители на българската общественост в Обединеното кралство - интелектуалци, публицисти, неправителствени организации, предприемачи и експерти ". Бях мощно впечатлена и от тематиката - " развиването на духовните връзки сред България и Обединеното кралство ".

За малко изпаднах в трогване какъв потенциал съм. Даже започнах да си приказвам на " Вие ". Но се сетих, че пребивавам в България.

Затова и не ме учуди, че " новината " с подготвеност и някак доброжелателно бе споделена от редица други " осведомителни " уеб сайтове. Утре чакам да я прочета в пресата. А с повече шанс току виж попаднала и в народен ефир.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР