Съпругата на премиера на Израел замесена в нов скандал, съобщават

...
Съпругата на премиера на Израел замесена в нов скандал, съобщават
Коментари Харесай

Съпругата на премиера на Израел замесена в нов скандал

Съпругата на премиера на Израел забъркана в нов скандал, оповестяват " Гардиън " и други медии.

Аудиозапис от 2009 година разкрива по какъв начин Сара Нетаняху се кара на почитан консултант на фамилията по отношение на клюкарска колонка. Тя се оплаква, че не е подчертано на професионалните й квалификации.

Публичният и частен живот на брачната половинка на премиера Бенямин Нетаняху са следени под лупа, откакто през предходната година Сара Нетаняху трябваше да заплати десетки хиляди $ обезщетение на две домашни прислужници, които се оплакаха от тормоз. Друг чиновник е внесъл правосъдна тъжба против Сара Нетаняху, опалвайки се, че тя се е държала към него като " плебей ".

Израелският уебсайт Walla! News популяризира записа, на който Сара Нетаняху, детски психолог, се чува да крещи на съветника, който е разкрил информация пред вестник за нейните действия за събиране на средства през 2009 година В материала се загатва по какъв начин брачната половинка на министър-председателя извършва отговорностите си към обществото.

" Правя го. Като експерт, като образована жена. Психолог ", се чува да крещи Нетаняху на записа, разделяйки думите на срички. Тя акцентира още, че има бакалавърска и магистърска степен.

Съветникът дава отговор, че " този глупак " - явно се засяга редакторът на вестника, би трябвало да е махнал от първото изречение, че госпожа Нетаняху е психолог.

Нетаняху от своя страна подрежда на съветника да се скара на редактора.

Бенямин Нетаняху отбрани брачната половинка си във " Facebook ", отбелязвайки, че всеки може да се ядоса и да се изпусне. Той добави, че медиите от десетилетия подценяват обществените изяви на Сара Нетаняху.

Израелският вестник Yedioth Ahronoth, който подлага на критика премиера, излезе със публикация, в която се споделя, че изтеклият в общественото пространство запис оправдава " жертвите " на Сара Нетаняху.

Според изданието записът е " златно доказателство " за тези, които са наричани лъжци от брачната половинка на премиера. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР