Съпругата на поп звездата Джъстин Бийбър показа надутото си коремче,

...
Съпругата на поп звездата Джъстин Бийбър показа надутото си коремче,
Коментари Харесай

Съпругата на Джъстин Бийбър разкри за здравословен проблем

Съпругата на поп звездата Джъстин Бийбър сподели надутото си коремче, само че разкри че не чака бебе, като призна за здравословен проблем.

" Имам киста на яйчника с размерите на ябълка “, написа моделът в историята си в Instagram, добавяйки фотография, подчертаваща корема й.

26-годишната Хейли успокои почитателите, не страда от ендометриоза или синдром на поликистозни яйчници, само че не за първи път има киста на яйчниците.

" Не е занимателно “, съобщи звездната брачна половинка и акцентира, че не всяко отичане на стомаха значи бременност.

" Много е мъчително “, показа Хейли и добави, като добави, че непрекъснато се усеща подута и страда от непрестанни конвулсии.

Това не е първият път, който Хейли Бийбър приказва за здравословното си положение. През април тя разкри, че е получила миниинсулт. " Дясната страна на лицето ми стартира да увисва, не можех да изрека изречение… Веднага си помислих, че получавам инсулт “, описа тогава моделката.

След страховития случай Хейли бе диагностицирана със сърдечно заболявана и претърпя хирургична намеса. Месеци по-късно нейният брачен партньор Джъстин Бийбър разкри, че страда от частична парализа на лицето и и призна, че страда от синдрома на Рамзи Хънт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР