Съпругата на покойния шеф на „Мултигруп“ Илия Павлов – Дарина,

...
Съпругата на покойния шеф на „Мултигруп“ Илия Павлов – Дарина,
Коментари Харесай

Дарина Павлова издава стихосбирка

Съпругата на починалия началник на „ Мултигруп “ Илия Павлов – Дарина, написа стихове, които счита да издаде в стихосбирка, написа в. "България Днес ". С работата да й откри издател се е заела най-хубавата другарка на казанлъчанката - Мартина Вачкова.

По думите на близки на милионерката, която живее в Италия и Съединени американски щати, тя се дефинира като модерна последователка на великата Елисавета Багряна. "Казват, че имам гений, за какво да не го употребявам. Освен сюжет мога да създавам и с думи в рими ", споделяла Дарина. Тъй като от дълги години Павлова идва в България единствено на отмора, стиховете й не били написани единствено на родния език - актрисата и продуцент изливала мислите си на белия лист на италиански и на български. Вече имала над 1000 стихотворения, похвалила се на приятелките "Г-жа Мулти ".

Според тях 54-годишната хубавица имала и непоказвани стихотворения. "50 пъти повече имам от някои класици, само че това не значи, че са изключителни ", казвала Дарина.

Любопитното в тази ситуация било, че поезията на продуцентката била най-вече на любовна тема. Всички нейни лирически творби били въодушевени от мъжете в живота й. Началото било поставено с тъжни тиради, които Дарина практикувала по повеля на психолог след кончината на брачна половинка й Илия Павлов. Тогава хубавицата, към момента доста млада, не може да одобри елементарно загубата на обичания си мъж. Специалистите по лекуване на душата й предложили да стартира да написа стихове. "Така се роди концепцията да продължа да пиша за всичко - за нещата, които ме вършат щастлива, за децата, за хубостта в любовта ", изяснява Павлова.

Една от последните й паметни произведения била отдадена на нейния непосредствен другар Силвио Берлускони Силвио Берлускони - италиански политик и бизнесмен, притежател на ФК... към профила. Мадам "Мулти " споделя, че е написала стихотворението особено за негов мотив, а когато му го поднесла, той останал повече от поласкан. Макар в медийното пространство богаташката да твърди, че с италианския Дон Жуан са единствено другари, през годините неведнъж е било намеквано, че двамата имат доста по-топли, даже интимни връзки. По този мотив Дарина споделя: "Радвам се, че го имам в живота си. Радвам се, че моето семейство е добре пристигнало в дома му, както и неговото в моя дом. Ние постоянно ще се поддържаме и обичаме ", споделя Дарина Павлова, която през лятото ще пристигна на отмора у нас дружно с многолюдното си семейство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР