Съпругата на покойния Дейвид Боуи Иман напомни за тяхната голяма

...
Съпругата на покойния Дейвид Боуи Иман напомни за тяхната голяма
Коментари Харесай

Любимата ми любовна история е нашата

Съпругата на починалия Дейвид Боуи Иман подсети за тяхната огромна обич две години след гибелта му.

“Любимата ми любовна история е нашата” – написа супермоделът в Инстаграм под черно-бяла фотография, на която тя и Дейвид са прегърнати.

Боуи умря тъкмо преди две години след 18-месечна борба с рак на черния дроб. Двамата с Иман бяха женени в продължение на 24 години, време, което съгласно нея отлетяло като един момент. “Дейвид ме подари с най-вълнуващите, изпълнени с обич 24 години, само че и те не бяха задоволителни – времето беше шокиращо малко. Никога няма да привикна с това, че съм го загубила”, показа родената в Сомалия Иман пред Vogue предишното лято.

Иман и Дейвид Боуи се женят през април 1992 година, а църковният им брак е подписан през юни в Италия. Боуи не крие, че поразителната хубост на родената в Сомалия хубавица го кара да се влюби в нея от първия момент, в който я вижда. И двамата имат по едно дете от предходна връзка, а дружно имат 16-годишна щерка на име Александрия.

“Мисля, че тайната на трайния брак значително се крие във времето, в което той е подписан. Двама души би трябвало да намерят точния миг в живота си, с цел да основат семейство, тъй че то да се трансформира в главен приоритет в живота им”, издава тайната на щастливия брак Иман.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР